Според съда няма опасност обвиняемият да се укрие, но е

...
 Според съда няма опасност обвиняемият да се укрие, но е
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста Йосиф Иззе frognews.bg

 Според съда няма заплаха обвиненият да се укрие, само че е налице заплаха от осъществяване на друго закононарушение. Определението може да се апелира пред горната инстанция.

 

Инцидентът се случи на 8 октомври след сборичкване сред двамата мъже. Случаят докара до митинги на сътрудници и близки на умрелия. Прокуратурата изиска съдът да наложи непрекъснат арест на обвинения.

 

Иззе е на 23 години и работи като коафьор. Осъждан е за злополука и причиняване на телесна щета, като сега е в изпитателен период. Той, както и отбраната му, изиска най-леката мярка за неотклонение. Адвокатът означи, че събраните доказателства не са такива, че да поддържат настояването на прокуратурата за най-тежка мярка за неотклонение. 

Налице е публично напрежение и разнопосочни настройки, които основават спънки за осъществяване на следствието професионално и обективно, добави юристът на Иззе.

Според прокурора по делото са налице учредения за взимане на най-тежката мярка за неотклонение по отношение на обвинения.

 

Той разяснява пред медиите преди съвещанието, че към момента не са подготвени експертизите по следствието, както и че са конфискувани видеозаписи от случая. По думите му има разнопосочни свидетелски показания за това кой е почнал сбиването и какво тъкмо се е случило, което се удостовери и от съда, добавя Новини. бг.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР